Bug 463 - MUI support problem
Summary: MUI support problem
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: UPPAAL
Classification: Unclassified
Component: GUI (show other bugs)
Version: 4.0.7
Hardware: All All
: P2 major
Assignee: Alexandre David
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2009-03-07 03:43 CET by Ryan AnChin
Modified: 2009-03-19 13:53 CET (History)
0 users

See Also:
Architecture:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Ryan AnChin 2009-03-07 03:43:53 CET
It is so exciting that UPPAAL has muti-language support for, for example, Chinese. But there are several severe problem with MUI interface.
First, a lot sub-menu with shortcut key are error coded in the menu bar. I believe this kinda problem will be showing in not only Chinese version. More over, the very first item in the design tree of editor tab has the same problem, on this way, it only shows "L:".
Second, there "should" have a option somewhere to let the user decide which language to use, or at least somewhere easy to find, cause I didn't find it anywhere. MUI shouldn't only reference to the language of the system.

both problems are happening in Ubuntu/Windows. But in Solaris, the software starts up with English interface.
Comment 1 Alexandre David 2009-03-19 13:53:39 CET
Erroneous characters have been fixed in the menus. The L: problem is gone.
See the FAQ for changing languages. Shortcuts have been kept. If there are still problems, please reopen the bug.