Bug 410 - Text color on exported eps templates
Summary: Text color on exported eps templates
Status: ASSIGNED
Alias: None
Product: UPPAAL
Classification: Unclassified
Component: GUI (show other bugs)
Version: 4.0.5
Hardware: PC Linux
: P2 minor
Assignee: Gerd Behrmann
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-04-02 15:07 CEST by Rasmus Jacobsen
Modified: 2007-04-02 20:47 CEST (History)
1 user (show)

See Also:
Architecture:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Rasmus Jacobsen 2007-04-02 15:07:11 CEST
The text color in the exported eps files is the same no matter what type they are.
It would be nice, if they got the same colors as in the modelling environment.
Comment 1 Gerd Behrmann 2007-04-02 15:19:50 CEST
Agreed. This is already fixed in 4.1, but by completely replacing the EPS generation. I will leave the bug open until 4.2 is out, but I do not expect this bug to be fixed in 4.0. I add Marius as cc (Marius, if you have time, a fix for 4.0 would be welcomed).
Comment 2 Marius Mikučionis 2007-04-02 20:47:50 CEST
I've made a simple fix for PS export to match the default colors (committed on 4.0 branch).

It requires deeper (PS code) restructuring if we want the very same colors as exactly on the screen (i.e. the code is does not reflect any user-set location color, or user-modified color scheme).

I am not quite motivated to go further as it needs more than a simple fix (as we try to keep things stable on branch 4.0) and at the end it's going to be replaced anyway starting with 4.1 (4.2 for public).